воскресенье, 22 января 2023 г.

Hariduskopter

Eile kuulutasime välja Jõhvi Gümnaasiumis keelte teema-aasta. Meie füüsika teema-aastast kasvas välja loodusteaduste ainesektsioon, kes andis uhkusega üle teatepulga algavale keelte teema-aastale.





👍Loodusteaduste ainesektsioon tegi imelise sissejuhatuse keelte teema-aastasse. Eile toimus ka loodusteaduste ainesektsiooni esimene keelekohvik, kus teemaks oli elekter. Loodusteaduste õpetajad üle Ida-Virumaa tulid kokku, et harjutada erialast keelt. Kohtumine oli tõeliselt inspireeriv ning ühtsustunnet tekitav.️Aitäh Riina Vaht,  jaksad ja tahad seda rongi eestvedada.

️Kohvikus arutleti erinevate elektriga seotud katsete üle ning praktiseeriti uusi mõisteid. Kohtumine andis kinnitust, kui oluline on ühe valdkonna õpetajatel saada kokku, õppida üksteise kogemustest ning innustada teineteist. Eriti tore oli aga see, et kohtumisel osales ka @Voka Lasteaed Naksitrallide ja @Kohtla-Nõmme lasteaia õpetaja. Kohtumise lõpus lubati jagada omavahel ka õppematerjale.

📢Järgmine loodusteaduste ainesektsiooni keelekohvik toimub 16. veebruaril kell 15.00 Narva Keeltelütseumis.️Kõik loodusteaduste õpetajad on kohtumisest väga oodatud osa võtma. See on suurepärane võimalus jagada omavahel kogemusi, materjale ning õppida keelt. Kõlab kui üks väga hea pakkumine 

Kohtumisest võtsid osa järgmise haridusasutuste esindajad:

Narva Keeltelütseum, Narva Kesklinna Gümnaasium @Ida-Virumaa Kutsehariduskeskus Toila Gümnaasium Iisaku Gümnaasium, Kohtla-Järve Tammiku Põhikool  @Kohtla-Järve Järve Kool  Jõhvi Gümnaasium  Jõhvi Vene Põhikool Kohtla-Järve Gümnaasium Kohtla-Nõmme Kool Voka Lasteaed Naksitrallid