вторник, 16 мая 2023 г.

Hariduskopter

 

👉Loodusainete õpetajad ning selle valdkonna huvilised on kõik väga oodatud 11. mail kell 15.00 Jõhvi Vene Põhikooli, kus toimub järgmine keelekohvik.
👉Sellel korral keskendutakse taastuvenergia teemale. Oodatud on kõik haridustöötajad (lasteaiast kõrgkoolini), keda kõnetavad loodusteadused.
✨See on väga hea võimalus kohtuda oma valdkonna tegijatega ning praktiseerida eesti keelt. Ja teil, kellel eesti keel on emakeel või on juba väga hea, tulge ka kindlasti kohale. Kellega muidu keelt harjutada ja kogemusi vahetada.
Йыхви 
🤩Eile toimus Jõhvi Vene Põhikoolis loodusteaduste keelekohvik, kus teemaks taastuvenergia. Osalejad tutvusid põnevate vahenditega, millega saab õppeprotsessi rikastada ja elulisemaks luua ning pidid ülesandena mõtlema välja kuidas võiks neid tunnis kasutada. Kirsiks tordil olid Jõhvi Vene Põhikooli õpilased, kes meie osalejaid kohapeal toetasid ja juhendasid.
✨Suur rõõm, et õpetajaid lisandub kohvikusse juurde ning arutelud muutuvad aina sisulisemaks. Lisaks keele praktiseerimisele tutvutakse valdkonna erinevate võimalustega ning jagatakse omavahel kogemusi. Keelekohvikusse on oodatud haridustöötajad lasteaiast kõrgkoolini välja.
🗯Olgu veel öeldud, et keelekohvikusse on oodatud nii eesti kui ka muu emakeelega õpetajad.
✨Aitäh Jõhvi Vene Põhikool, et võtsite meid nii suurepäraselt vastu. Aitäh Riina Vaht, et oled teinud algust nii ägedale ja vajalikule algatusele.
Все реакции:
11